Momenteel in voorraad.

 

 

 

 

 

Hieronder een kleine greep wat wij op bestelling kunnen leveren.

 

Dry aged rundvlees

 

Entrecote wordt gekenmekt door het magere vlees, de fijne vetmarmering en de bekende vetrand. De entrecote is dankzij deze vetrand mals en vol van smaak. Ook zorgt de vetrand ervoor dat de entrecote sappig blijft tijdens het grillen of bakken. Dankzij het dry age proces heeft deze entrecote een diepere, complexere smaak en een malsere textuur dan een niet-gerijpte entrecote. Ibérico beef betreft het vlees van runderen die geboren, grootgebracht, geslacht én ontbeend zijn in Spanje. Dit vlees is afkomstig van jaarlingen tussen de 24 en 48 maanden oud (novilla). Verkrijgbaar per stuk Specificaties: - Gewicht: circa 250 gram (geportioneerd) - Kwaliteit: Dry aged - Vacuüm verpakt - Herkomst: Spanje - Vrij van allergenen Ingrediënten: 100% rundvlees Bewaaradvies: Diepgevroren bewaren bij een temperatuur onder de -18°C.

€7.50/100gr

Ribeye is een variant op biefstuk. Het vlees is vol van smaak dankzij het relatief hoge vetpercentage en de mooie vetmarmering. Het dry age proces versterkt deze mooie eigenschappen van het vlees met als resultaat een ribeye met een diepere, complexere smaak en een malsere textuur dan een niet-gerijpte ribeye. Ibérico beef betreft het vlees van runderen die geboren, grootgebracht, geslacht én ontbeend zijn in Spanje. Dit vlees is afkomstig van jaarlingen tussen de 24 en 48 maanden oud (novilla). Verkrijgbaar per stuk Specificaties: - Gewicht: circa 400 gram (geportioneerd) - Kwaliteit: Dry aged - Vacuüm verpakt - Herkomst: Spanje - Vrij van allergenen Ingrediënten: 100% rundvlees Bewaaradvies: Diepgevroren bewaren bij een temperatuur onder de -18°C.

€8,00/100gr

Côte de boeuf, ook wel beked als Chuléton, is een ribstuk met bot. Het bot draagt bij aan de smaak tijdens het bereidingsproces. Dankzij het dry age proces heeft deze côte de boeuf een diepere, complexere smaak en een malsere textuur dan een niet-gerijpte côte de boeuf. Ibérico beef betreft het vlees van runderen die geboren, grootgebracht, geslacht én ontbeend zijn in Spanje. Dit vlees is afkomstig van jaarlingen tussen de 24 en 48 maanden oud (novilla). Verkrijgbaar per stuk Specificaties: - Gewicht: circa 1 kg (geportioneerd) - Kwaliteit: Dry aged - Vacuüm verpakt - Herkomst: Spanje - Vrij van allergenen Ingrediënten: 100% rundvlees Bewaaradvies: Diepgevroren bewaren bij een temperatuur onder de -18°C.

€7.50/100gr

 

Varkens vlees

 

Lomo (Flores)

Verse varkenslende gemarineerd in gerookt paprikapoeder met knoflook en zout. Dit product moet nog gebakken worden heerlijk in dunne plakjes 'a la plancha' gebakken , maar ook te bereiden in de oven als braadstuk of in de pan. Ingrediënten: Varkenslende, zout, knoflook en paprikapoeder. Vacuüm verpakt. Circa 1 a 1,5 kilo per stuk. Bewaaradvies: Diepvries bewaren bij een temperatuur onder de -18°C.

€1,95/100gr

Picadillo de Chorizo

Chorizo Picadillo is het gemarineerde vlees waarmee de chorizo wordt gevuld, maar dan zonder omhulsel. Het is een gehakt dat voor consumptie verwarmt dient te worden. Gevaccumeerd verpakt Ingredienten: Varkensvlees, varkensspek, peper, zout, knoflook, antioxidant (rozemarijnextract) Bevat geen allergenen

€1,45/100gr

Pluma de Duroc congelado

Het Duroc varken een ras apart en in één oogopslag te herkennen. Met zijn rode vacht en hangende oren onderscheidt het Duroc varken zich van zijn soortgenoten. Toch zijn niet alle Duroc varkens rood: ze gaan van licht goudachtig geel tot diepdonker mahoniebruin. Dit kleurenpalet vindt je bij andere varkenssoorten niet en dat maakt ze op zijn minst bijzonder! Het Duroc varken staat in culinaire kringen bekend om zijn malse en sappige vlees! Pluma betekent veer en heeft zijn naam te danken aan het 'pluimvormig' stukje varkensvlees dat zich boven de spiering en de lage rib bevindt, het deel net achter de nek. Het vlees is niet droog maar vooral mals en sappig. Dat komt omdat dit heerlijke stuk vlees doorregen is met vet dat ervoor zorgt dat het vocht in het vlees blijft en de sappigheid en malsheid niet verloren gaan. - Verkrijgbaar per stuk met een gemiddeld gewicht tussen de 0.3 a 0.5 kilo. - Vaccuum verpakt **Bewaar- en gebruiksadvies:** Te bewaren bij een opslagtemperatuur van -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen en gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren. *Dit product wordt ten alle tijden diepvries geleverd* Ingredienten: 100% Duroc varkensvlees Allergenen: Geen

€3,25/100gr

Secreto de Duroc congelado

Secreto is Spaans voor geheim en nog niet zo heel bekend, maar wel enorm lekker! De Secreto bevindt zich in het verlengde van de schouderspieren en ligt vlak tegen de spekhuid aan de rug. Het dunne stukje vlees is geïnfiltreerd met vet. De enorme hoeveelheid vet is het meest spectaculaire van een Duroc varken. Dit vlees komt het best tot haar recht wanneer het licht rosé bereidt word zonder al teveel kruiden of specerijen. Het heeft zon volle smaak van zichzelf dat slechts een beetje zout en/of peper zal volstaan. Laat het vlees na het grillen/bakken even rusten, zodat de sappen de tijd krijgen om zich door het vlees te verdelen. Snijd het vlees vervolgens in dunne plakken, en laat je verrassen door de geweldige smaakbeleving. - Verkrijgbaar per stuk met een gemiddeld gewicht tussen de 0.3 a 0.6 kilo. - Vaccuum verpakt **Bewaar- en gebruiksadvies:** Te bewaren bij een opslagtemperatuur van -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen en gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren. *Dit product wordt ten alle tijden diepvries geleverd* Ingredienten: 100% Duroc varkensvlees Allergenen: Geen €2,70/100gr

Costilla de Duroc

Deze Spareribs worden gesneden van de bovenkant van de ribbenkast. De Duroc-ribs die wij je aanbieden zijn erg dik bevleesd en mooi doorregen met vet. Het is echt een delicatesse voor op de barbecue.

- Gewicht per stuk: circa 2.2 kg - Ras: Duroc *Dit product wordt ten alle tijden diepvries geleverd* Bewaar- en gebruiksadvies: Te bewaren bij een opslagtemperatuur van -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen en gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren. Ingredienten: 100% Duroc varkensvlees Allergenen: Geen

€1,55/100gr

Solomillo Ibérico congelado

Ingevroren varkenshaas. Eén stuk weegt circa 2 kilo

€3,575/100gr

Magro 100% Iberico "Lagrima"

Vlees van het Iberico varken, 100% iberico Cebo de Campo Onze leverancier haalt zijn vlees bij zijn leverancier die zijn eigen varkensweide heeft waar de varkens vrij rond lopen. Zij hebben alles onder eigen beheer van het voeden en opgroeien tot slachten en het rijpen. Dit vlees is ideaal om te bakken, grillen of te garen op de barbecue! verpakt per ca. 1 kilo. €3,45/100gr

Panceta 100% Iberica congelado

Buikspek van het Iberisch varken met zwoerd. Zwoerd is de harde, vettige buitenlaag van het varken. In feite de huid of het vel, zoals je dat ook in een (veel dunnere) variant bij kip tegenkomt. Te gebruiken bij stoofschotels of om te grillen. Verkrijgbaar per stuk met een gemiddeld gewicht van circa 2.7 kilo Bevroren product Vacuüm verpakt Ras: 100% Iberisch Oliezuur: Tussen 54% en 58% Voedsel: natuurlijke granen, weiden, knollen, wortels en andere natuurlijke hulpbronnen Ingredienten: 100% Iberisch varkensvlees Allergenen: Geen

€1,75/100gr

Spare Ribs 100% Iberico

Spare Ribs 100% Iberico

€1,95/100gr

Hammen

Jamon bodega mitades blok

in blokvorm en op natuurlijke wijze gerijpt gedurende 10-12 maanden. Verkrijgbaar per stuk, gemiddeld gewicht 2.5 kilo Vacuum verpakt Voor consumptie op kamertemperatuur laten komen Ingredienten: Varkensham, keukenzout, suiker, conserveermiddelen E250-E252, antioxidant E301 Bevat geen allergenen € 2,80/100gr

Jamon Serrano Centro s/h Gran Reserva

Jamón Serrano Gran Reserva. Hele Serranoham van het Duroc varken, zonder been. Afkomstig uit Toledo. Tenminste 18 maanden gerijpt. Vacuüm verpakt. Gemiddeld gewicht 5 kilo.

€2,80/100gr

Jamon Serrano (plakjes) 500 gram

Gesneden Serrano ham Gemakkelijk te portioneren doordat de gesneden ham door folie wordt gescheiden. - Verkrijgbaar per stuk van 500 gram - Vacuüm verpakt Ingredienten: Varkensham, keukenzout, conserveermiddel E250, antioxidant E316, conserveermiddel E252, dextrose Allergenen: Bevat geen allergenen

€15,00

Jamon Serrano gesneden 120gr

€5,50

Jamon Iberico Cebo de campo z/b (Beher)

Prijseenheid

kg

 

Verkoopeenheid

stuk

Ham zonder been van het Iberisch varken, op natuurlijke wijze gedroogd Deze ham heeft een heldere kersenrode tint, een fijne korrel en een hoog percentage oliezuur dat helpt om een adequaat cholesterolgehalte in het bloed te behouden maar is ook rijk aan eiwitten, vitamine B1, ijzer, zink, magnesium, foliumzuur en vitamine E (uitstekende antioxidant). Het heeft een milde maar intense smaak met een vleugje zoetheid dankzij het lage zoutgehalte en de perfecte uitharding. - Ras: Iberisch varken - Herkomst: Guijuelo | Salamanca | Castilla y León - Kwaliteit: Cebo de campo etiquetta roja - Rijping: 26 - 30 maanden Per stuk verkrijgbaar met een gemiddeld gewicht tussen de 4 en 5 kilo Vacuüm verpakt Ingredienten: Iberische ham, zout, suiker, antioxidanten: E331iii-E301, conserveermiddel E252 Allergenen: Bevat geen allergenen

€7,50/100gr

 

Paleta Iberico Cebo de Campo 100% (blok)

Ontbeende schouderham van het Iberische varken. De aanduiding "Cebo de campo" geeft aan dat het varken gedeeltelijk vrije uitloop heeft gehad in de weide en bijgevoed is met granen, maïs en onkruid etc. De paletta komt in blokvorm waardoor er tijdens het snijproces niets verloren gaat. Gemiddeld gewicht per stuk ligt rond de 3 a 4 kilo Ingrediënten Iberische schouderham, keukenzout, conserveermiddel E250-E252, natriumerythorbaat E316, dextrose Bevat geen allergenen Bewaaradvies Koel en droog bewaren Gebruiksadvies Voor consumptie eerst 15 minuten op kamertemperatuur laten komen

€5,50/100gr

Jamón Ibérico Cebo 300gr

Dungesneden Iberico ham verpakt in stikstof verpakking om de versheid te behouden. Verkrijgbaar per stuk Specificaties: - Inhoud: 300 gram - Ras: 50% Ibérico - Kwaliteit: Cebo Ingrediënten Iberische varkensham, keukenzout, suiker, conserveermiddel (E252, E250), dextrose, antioxidant (E301) Allergenen: Bevat geen allergen. Kan sporen bevatten van MELKeiwit en/of derivaten Bewaaradvies: Gekoeld bewaren tussen de 2°C en 7°C Gebruiksadvies: Voor gebruik 15 minuten op kamertemperatuur laten komen

€19.50

Jamon Iberico etiqueta Roja 100gr

Dun gesneden 100% Iberische Cebo de Campo ham | Rood label De ham heeft een kersenrode tint, een fijne korrel en een hoog percentage oliezuur dat helpt om een adequaat cholesterolgehalte in het bloed te behouden maar is ook rijk aan eiwitten, vitamine B1, ijzer, zink, magnesium, foliumzuur en vitamine E (uitstekende antioxidant). Het heeft een zachte maar langdurige smaak met een vleugje zoetheid dankzij het lage zoutgehalte en de zorgvuldige droging. Verkrijgbaar per stuk van 100 gr. vacuüm verpakt Ingredienten: 100% Iberische ham, zout, suiker, antioxidanten E331iii-E301, conserveermiddel E252 Gebruiksadvies: Laat de ham eerst op kamertemperatuur komen voor consumptie

€16,50

 

Lamsvlees

 

Chuletitas de Cordero Manchego

Lamskoteletjes met bot van de Manchego-lam. Verkrijgbaar per doos met een gemiddeld gewicht van 3 tot 5 kilo *Dit product wordt ten alle tijden diepvries geleverd en zijn ook uitsluitend in de diepvries houdbaar*

€3,075/100gr

Cordero Lechal S/H (3 meses)

Lamsbout zonder been, van 3 maanden oud lam. ongeveer 700 - 800 gram, uit la mancha

€3,050/100gr

 

Voor volledig assortiment kijk op www.laventa.nl